Автор |
Повідомлення |
Rock'N'Rolla
Номер: 5666
|
 Re: Grand Scenic III
Закордони практично закриті, тому вирішили махнути на 2 тижні до друзів в Южне на квартиру. Виїхали вчора 4:30 ранку, приїхали ввечері 19:30. Їхав Журавно-Тернопіль-Хмел-Вінниця-Умань-Одеса-Южне. Кусок від Рогатина до Тернополя пздц просто Тернопіль-Хмельницький просто ідєальнєйша дорога, ще й машин не було. Кайф. Трохи багато ремонтують доріг, частина Хмельницький-початок Вінниц.обл. просто пздц прасувальна дошка  давно по такому не їздив. Але Вінницька область то блін майже Польща, крутяк дорога Їхаючи через частинку Одеси теж просрали майже годину часу, але там зараз всюди так - всюди ремонтують дороги. Київська траса хуйовата - весь час треба їхати лівою з трьох смуг і то вона не всюди рівна... Назад напевно таки через Київ буду їхати. 850км, сер.розхід вийшов рівно 7л. Бокс на даху, Умань-Одеса їхав 130-140. Фото поки тільки такі  
_________________ Sad, but true.
|
14 липня 2020, 12:53 |
Догори
|
 |
Фюрер
З нами з: 09.11.2013 Повідомлень: 2324 Звідки: Червоноград, Kraków Вік: 39
Ім'я: Міха
Номер: 2992
|
|
14 липня 2020, 13:29 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ну што ж - повернулись. відпочили, засмагли, пивка я напився як за весь рік напевно назад вирішив їхати через Київ (так їздив 3 роки назад і тепер вирішив порівняти з дорогою через Вінницю) виїхали 7:30. кусок Южне-Київ взагалі прекрасно пролетівся, практично 500км, чуть більше 5-ти годин і ми спокійно сіли обідати в "Батьківській хаті" Поплавського під Києвом. година там. далі півторииии години сука на виїзд на Житомир як тільки звільнилась траса - почалась злива і їхати швидше 90-100км/год стало нереально і небезпечно. так прокумарився майже 2 год. далі дружина сіла на наступні 200км за кермо (Житомир-Дубно) в Дубно були пізно, далі я сів і полетіли додому. прибули десь перед 22:00. по кілометражу біля 1000км. сумарно вся поїздка 2000км. по розходу середній за весь маршрут 6.9л. це дорога туди-назад, кожен день туди-назад на пляж (бо їздили собі на цілий день на дикий), 4 пасажири, бокс на даху, в принципі повна загрузка і особливо не економив. масла вроді ні грама не пішло задоволений фотоатчьот       
|
28 липня 2020, 11:59 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
от до речі, та сітка, яку вставили після заміни радіатора кондея. зацініть, які диріща в бампері, не дивно, що там все побито було 
|
28 липня 2020, 12:00 |
Догори
|
 |
Фюрер
З нами з: 09.11.2013 Повідомлень: 2324 Звідки: Червоноград, Kraków Вік: 39
Ім'я: Міха
Номер: 2992
|
Люкс. Пляж гарний!
|
28 липня 2020, 12:13 |
Догори
|
 |
Кукуджамба
З нами з: 10.11.2013 Повідомлень: 513 Звідки: Львівль Вік: 34
Ім'я: Богдан
|
фігасє пляж. то в Южному таке? А ну кинь координати.
_________________ А ты видишь суслика? -Нет. - Вот и я не вижу! А он есть!!!
|
30 липня 2020, 09:17 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
сорян, рідко захожу.. так, то біля Южного дикий пляж, від нашої квартири 5-7хв їхати машиною. по гуглу - глянь базу відпочинку Літорал, от біля неї збоку цей пляж в сторону Південного порту.
|
22 серпня 2020, 18:13 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ну що ж, пройшло 3 місяці з дати останнього запису, пора апдейтнути. а є чим початок листопада, пробіг 210 000, пора міняти масло і фільтри. вирішую все таки нарешті замінити вкладиші, тим більше це треба одночасно з заміною масла робити. робив "Олег в Оброшино" - тверда рекомендація Лесика, багато років робіть реношні і не тільки дизелі. в понеділок ввечері завіз, залишив - у вівторок в обід забрав. список: вкладиші Kolbenschmidt =420грн прокладка піддону =430грн масло по оригіналу Elf 5w-30 5L =1050грн фільтр масляний =120грн фільтр повітряний =270грн фільтр паливний оригінал Рено =820грн фільтр салону вугільний =200грн по виробниках не пам"ятаю, щось Meyle, Purflux, паливний - оригінал. робота по заміні цього всього-всього =2000грн. Я счітаю дуже норм. тотал =5310грн. верхні вкладиші якраз були "класично стерті як на той пробіг" - блискучий металевий колір стерся і вже віддавали червоненьким. фотку не робив, бо майстер кинув їх зі всім гівном і маслом в смітник паралельно діагностнув швидку смерть р еменю генератора (вже купив) і невеликий люфт підвісного підшипника правої піввісі (теж вже купив). з планів (запишу для себе) на весну: - заміна передніх колодок; - заміна комплекту зч(щ)еплення; - заміна комплекту ГРМ (буде якраз 60тис. як міняв після пригону). зараз пробіг 211 500 км, з них моїх вже 60 000км. наїздив на Сценіку вже найбільше і по км. і по роках зі всіх своїх машин. пора би вже міняти? а шось не хочеться і думки взагалі такої не виникає...  шоб шось порядне взяти (з Європи чи биток з ЮСА) треба 5к$ напевно докинути а німа!  з цікавих фоток - маю фото старого салонного фільтра зацініть 
|
21 листопада 2020, 16:29 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
а, зовсім забув на початку жовтня вмерли аморти-тримачі кришки багажника пара нових Magneti Marelli 700 грн. міняються елементарно за пару хв. тепер достатньо натиснути кнопку, чуть потягнути, а кришка далі сама піднімається  майже автоматіка 
|
21 листопада 2020, 16:46 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ну і минулого тижня поставив зимові колеса, 17" резинові килимки зимовий омивач вікон рулим далі 18" і 225/50 => 17" і 215/55  
|
21 листопада 2020, 16:51 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ой, знов пів року пройшло і нічого не писав недавно заїхав на діагностику ходової, розкалаталась щось вже. діагноз: - стійки стабілізатора, - кульові опори, - передні і задні сайленти передніх важелів, - передні гальмівні колодки (взяв оригінал, 1200грн) замінив, все разом з роботою біля 5000грн. подібну процедуру 2 роки назад проводив. + геометрія в Кастера на Вулкані - 300грн. пробіг 215 500, на черзі заміна ГРМ а так все чудово на літніх 18" тапках 
|
31 травня 2021, 08:30 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
Катнули коротенько на море, знову в Южний до друзів. Вже практично завжди в середні поїздки не берем бокс на дах - діти підросли і менше всякого хламу тягаєм з собою Туди-там-назад майже 1800км, не економив, де можна валити - там валив 130-140, більше не особливо комфортно було і/або машин багато. Клімат постійно включений звичайно ж. Сер. розхід 6.9л. вийшов, пішло 122 літри дизелю WOG i UPG. Перед виїздом замінив салонний фільтр, старий вже був якраз не альо.   Для себе занотую велике наступне ТО:комплект ГРМ і помпа масло Elf 5w-30 5L фільтр масляний фільтр повітряний фільтр паливний оригінал Пробіг впевнено наближається до 220 000  майже 70к моїх.
|
04 вересня 2021, 10:25 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
Ніколи б не подумав, що буду вдруге міняти комплект ГРМ на своїй машині, але Сценік цілком задовільняє, проблем не приносить, то чому б і ні? Отже, вже 70 000 км моїх і 5-та річниця, як я його привіз з Бельгії А оскільки перевалило якраз поза 10 000 км від попередньої заміни масла, то і масло з фільтрами замінив. Рено з Ельфа перейшло на Кастрол, то ж і я взяв оригінальний Кастрол під мій двигун. Велике ТО:- ремінь і ролік ГРМ (здається, по оригіналу, Лесик підбирав) - помпа (точно оригінал) - охолоджуюча рідина - масло Castrol 5w-30 - фільтр масляний - фільтр паливний (точно оригінал) - фільтр повітряний з роботою все обійшлось 7200 грн. їдем далі пробіг 223 000, за цей рік 12 000, найменше за всі роки 
|
09 грудня 2021, 07:57 |
Догори
|
 |
Вождь!
|
нічосі маєш терпіння так довго їздити одним авто головне , що тачка тішить 
|
11 грудня 2021, 20:51 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ти знаєш, ото на 5ий рік почув задумуватись вже: в принципі вже таку велику машину і треба, діти підросли і стільки речей не возимо за собою. навіть на море можна без боксу на даху вже їхати. та і хочеться щось потужніше, маладьожне) а з іншого боку, я вже багато всього замінив/обслужив, впевнений в більшості агрегатів, а зараз зовсім не на часі лишні витрати типу докладати грошей до іншої машини, втягуватись в заміну незрозумілих запчастин, та і б/у то є б/у, завжди щось може вилізти і піти не по плану. були думки нову в кредит/розтермінування, але щось нічого не цепляє мене, а те, що цікаве - під 1 млн грн. зі всіма потрібними допами - закруто якось  а вже тепер важко на простішу по комплектації машину переходити, ті ж німці середнього цінового сегменту набагато бідніші.
|
13 грудня 2021, 07:29 |
Догори
|
 |
Вождь!
|
Німці окуїли з цінами. нормальний гольф 33к, Октавія десь так само. при тому , що нова топова королла 1.8 ГІБРИД коштує дешевше  Мерси і тд - 50 євро 
|
13 грудня 2021, 08:06 |
Догори
|
 |
Rock'N'Rolla
|
ппц не те щоб я був дуже сильним любитилем французів, але зараз дуже жирні варіанти в них є по вмєняємих ціах. той же цитрік С5 aircross, там комплектуха капєц крута. та і навіть сценіки-мегани на порядок цікавіші, ніж аналоги.
|
23 грудня 2021, 08:31 |
Догори
|
|
Хто зараз онлайн |
Зареєстровані учасники: Немає зареєстрованих користувачів |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|