Теми без відповідей | Активні теми Сьогодні: 19 березня 2024, 09:24

Правила форуму

1. Реєстрація ніку

1.1. Забороняється реєструвати ніки з комбінацією літер на зразок qwerty, asdfg та інших літер, що розміщені підряд на клавіатурі.
1.2. Забороняється використовувати в ніку нецензурні слова, адреси сайтів.
1.3. Забороняється реєстрація двох і більше акаунтів, повторна реєстрація, якщо Ваш аккаунт був попередньо заблокований та захоплення ніків (реєстрація аккаунтів з певними ніками з метою перешкоджання використанню їх іншими користувачами та акаунтів з логінами ідентичними існуючим).

2. Підпис та аватари

2.1. Підпис не повинен мати зміст, що має рекламне/політичне забарвлення або може образити інших користувачів.
2.2. Посилання на будь-який зовнішній ресурс у підписі, без дозволу адміністрації форуму буде розцінено як рекламу й видалено.
2.3. Обмеження щодо аватару – абсолютно заборонені малюнки расистського, вульгарного чи сексуального змісту.

3. Створення тем

3.1. Заборонено створювати теми, що мають у назві більше 10 відсотків ЗАГОЛОВНИХ ЛІТЕР (у деяких випадках цим правом може користуватись адміністрація форуму).
3.2. Забороняється дублювання та створення тем, що ідентичні за змістом до вже існуючих, перед створенням нової теми рекомендується скористатися пошуком по форуму й переконатися, що потрібної вам теми не існує. Створюючи нову тему, переконайтесь у тому, що Ви розміщуєте її у розділі відповідної тематики. Якщо Ви помилилися й створили тему в невідповідному розділі форуму, напишіть приватне повідомлення модератору з поясненням щодо помилки – він перемістить Вашу тему в потрібний форум. Якщо ваше питання стосується двох або більше розділів, не слід писати у всіх, достатньо задати своє питання в одному з них. Повторні теми будуть видалятися.
3.3. Якщо тему закрито модератором – забороняється продовжувати її в іншій темі, однак, якщо користувач зацікавлений у її продовженні – він може надіслати приватне повідомлення модератору й дізнатися чому тему було закрито й, якщо це необхідно, попросити про її відкриття або створення теми-продовження. Автор теми має право у будь-який момент попрохати модератора про закриття теми.
3.4. Забороняється публікація непогодженої з адміністрацією реклами.
3.5. Заборонено створювати теми зі звертанням до конкретного члена форуму. Для особистого спілкування користуйтесь електронною поштою або приватними повідомленнями.
3.6. Створюйте тему з назвою, що відображає суть вашого питання чи повідомлення. За назви на зразок «Допоможіть», «Є питання» («питаннячко», «два с половиною питаннячка»), «Не знаю, що робити», а також теми з непотрібними символами на зразок «=Супер топік=», чи ті, що складаються з безглуздого набору літер (наприклад, «sfjklvd»), тему буде одразу видалено, а у разі повторних порушень, Вам буде заборонено доступ на форум, і, відповідно, створення нових тем та публікація повідомлень (постів).

4. Норми спілкування

4.1. Ніяких особистих образ. Будьте ввічливі.
4.2. Забороняються вислови вульгарного, нецензурного, ненормативного, расистського змісту.
4.3. Ніякого розпалювання релігійної ворожнечі.
4.4. Ніякого розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
4.5. Ніяких погроз у реальному житті. Погрозою вважається повідомлення, що однозначно сигналізує про загрозу для життя й/або здоров’я користувача чи його близьких. Також категорично заборонено здирство, що стосується реального життя.
4.6. Не звертайте уваги на хуліганів. Не відповідайте їм, навіть якщо вважаєте, що Вас образили. Решта – клопіт адміністрації.
4.7. Всі вищезгадані порушення призводять до попереджень, а надалі до форумного бану. У разі якщо використаний мат є явно надмірним та несе провокаційний характер, користувач блокується без попередження.

5. Також забороняється

5.1. Заборонено публікацію повідомлень, що містять заздалегідь помилкову інформацію а також заклики й вислови, що порушують чинне законодавство.
5.2. Забороняється писати безглузді повідомлення, що не несуть ніякої цінності для теми. Подібні публікації будуть видалені без попередження! Для флейму є спеціалізований тематичний розділ.
5.3. Забороняється флуд та спам у будь-яких розділах, окрім спеціально для цього відведених.
5.4. Пам’ятайте, що для відповіді на ваше питання може знадобитися час. Не варто «підіймати» свою тему повідомленнями на зразок «Гей, невже ніхто не хоче допомогти?», «ап» та ін. (тобто надсилати повідомлення у створену Вами тему, що залишилася без відповіді). Майте на увазі, що після декількох таких «підйомів» модератор має право видалити вашу тему, як «флейм у тематичних розділах».
5.5. Заборонено розміщувати логи приватних бесід, окрім як зі згоди усіх сторін, що брали участь у бесіді.
5.6. Забороняється публікація особистих даних інших учасників без їх згоди. Це, зокрема, стосується телефонів, адрес, електронної пошти, імені та прізвища.
5.7. Забороняється розміщення будь-яких шкідливих посилань, що здатні заподіяти шкоду програмному забезпеченню користувачів форуму/модераторів/адміністрації.
5.8. Уникайте особистих дискусій на форумі – для цього є ПП (приватні повідомлення).

6. Незгода з діями адміністрації

6.1. У разі, якщо ви не згодні з діями модератора форуму, не влаштовуйте публічних скандалів. Всі питання можна вирішити через приватне повідомлення або електронну пошту.
6.2. Якщо ви вважаєте, що тему було закрито несправедливо, зверніться через ПП (приватне повідомлення) до модератора, вказавши причину, через яку тему слід знову відкрити.
6.3. Якщо ви впевнені, що модератор перевищує свої повноваження, зверніться до Адміністратора форуму через приватні повідомлення.
6.4. Користуючись форумом, користувач погоджується з правилами й згоджується їх дотримувати. Все, що з якоїсь причини не було вказано у даних правилах, залишається на розсуд Адміністрації Форуму, яка залишає за собою право змінювати правила у будь-який час.



Вперед:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB